Etkinlikler

26.03.2012 - 28.03.2012 | TechN’arts “DIA EuroMeeting” Toplantısında İTS'yi Anlattı


TechN’arts “DIA EuroMeeting” Toplantısında İTS'yi Anlattı
26 - 28 Mart 2012 / Kopenhag / DANİMARKA

26 - 28 Mart 2012 tarihleri arasında DIA (Drug Information Association) tarafından düzenlenen ve Danimarka, Kopenhag "Bella Center" da yıllık EuroMeeting toplantısının 24.’sü gerçekleştirilmiştir.

Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin İstanbul Pendik üretim tesislerinde yapılan tanıtımda, İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Başkanı Dr. Saim KERMAN, Nart Bilişim Hizmetleri (TechN’arts) Genel Müdürü ve İTS Proje Koordinatörü Taha YAYCI, TechN’arts firması adına Cem BAYAZIT ve diğer TİTCK yetkilileri toplantıda hazır bulunmuştur.
 
Toplamda 15 ana tema ve alt oturumlarıyla pek çok konuda bilgi alışverişine imkan sağlayan ve oldukça büyük ilgi gören EuroMeeting’de, başkanlığını Prof. Dr. Ahmet ARAMAN’ın yaptığı “Türkiye Oturumu” gerçekleştirilmiştir.
 
Sağlık Bakanlığı'nı temsilen Eda CİNDOĞLU, “T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç Düzenlemelerine Yaklaşım”, Bahar COŞKUN “Ürünün Kullanım Süresi Boyunca İlaç Kalitesini Korumak için bir Yaklaşım” ve Serap Malçok ALTUNKAN “İlaç Takip Sistemi” başlıklı sunumlar yapmıştır. Düzenleme Komisyonu Başkanı, Melek Bostancı ÖNOL ise “İlaç Endüstrisi ve Mevzuata Uygunluk” başlıklı sunumu ile oturumu sonlandırmıştır.

 

© 2013 TechN’arts. Tüm Hakları Saklıdır. TechN`arts: Teknoloji bir sanattır
Yasal Uyarı