Etkinlikler

07.09.2012 - 15.09.2012 | Ukrayna Sağlık Bakanlığından İTS Ziyareti


Ukrayna Sağlık Bakanlığından İTS Ziyareti
7 Eylül 2012 / Ankara / Türkiye

Ukrayna Sağlık Bakanlığı İlaç Kurumundan bir heyet 07.09.2012 tarihinde İlaç Takip Sistemi (İTS) uygulamalarını yerinde görmek üzere ülkemizi ziyaret etmişlerdir.

Kalite Kontrol Birimi Başkan Yardımcısı Dr. Iryna SUVOROVA, Dış İlişkiler Birimi Başkanı Ivan VOLKOV, IT birimi Başkanı Oleksii Lytvynenko ve 2 IT personeli öncelikle İTS süreçleri, kısa ve uzun vadeli hedefler ve gerçekleştirilen başarılar ile ilgili sunumumuzu dinlemiş sonrasında ise üretici firma ve eczane İTS süreçlerini yerinde incelemişlerdir. Bu kapsamda;

  • Üretici firma İTS süreçleri için Drogsan İlaçları San. ve Tic. A.Ş. ilaç üretim fabrikası,
  • Eczane İTS süreçleri için Ankara Vatan Eczanesi ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

Kurum Başkanımız Sayın Dr. Saim KERMAN ile de görüşen heyet İTS ile edinilen deneyimleri dinlemişler ve geri iade süreçleri, kalite kontrol ve ruhsatlandırma süreçleri hakkında bilgiler edinmişlerdir.

İTS teknik ekibi ile ayrıca uzun bir görüşme yapan heyet, İTS teknik altyapısı ve İTS uygulamaları hakkında bilgi edinmişlerdir. İTS’nin teknik altyapısı ve uygulamalarını çok başarılı bulan heyet İTS teknik ekibine tebriklerini iletmişlerdir.

Karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi dilekleriyle ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren katılımcılar tekrar görüşme taleplerini ileterek merkezimizden ayrılmışlardır.

© 2013 TechN’arts. Tüm Hakları Saklıdır. TechN`arts: Teknoloji bir sanattır
Yasal Uyarı