Etkinlikler

19.04.2012 - 22.04.2012 | TechN'arts 7. Uluslararası HIBIT 2012 Etkinliklerinde İTS'yi Sundu


TechN'arts 7. Uluslararası HIBIT 2012 Etkinliklerinde İTS'yi Sundu
19 - 22 Nisan 2012 / Nevşehir / TÜRKİYE

7. Uluslararası HIBIT (Health Informatics and Bioinformatics) 2012 etkinlikleri, 19 - 22 Nisan 2012 tarihleri arasında Nevşehir'de gerçekleşti. Etkinlikler kapsamında TechN’arts ekibi de daha önce kabul görmüş olan bildirinin sunumunu gerçekleştirdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ve dünyanın bu alandaki sayılı uluslararası sempozyumlarından biri olan HIBIT sempozyumunda TechN’arts, “Turkish Pharmaceuticals Track and Trace System(İlaç Takip Sistemi)” başlıklı bildirisini sunmuştur.
 
Etkinliğin amacı; medikal, biyoenformatik ve bilişim teknolojileri sektörlerinde çalışmalar yapan akademisyenlerin, araştırmacıların ve iş dünyasından insanların bir araya getirilmesiyle sektörün ihtiyaç duyduğu sinerjiyi oluşturmaktır. Etkinlik, sağlık bilişimi ve biyoenformatik alanlarının teorik ve pratik tüm yönlerinin tartışılması, keşfedilmesi, geliştirilmesi ve alanda çalışan diğer insanlarla iletişim kurulması için bir forum ortamı sağlamaktadır. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız....
 
15 farklı ülkeden 42 bildirinin gönderildiği ve 24 bildirinin sözlü sunuma kabul edildiği etkinliğin 1. gününde TechN’arts ekibi, katılımcılara İTS hakkında bilgi vermiş ve bu kişilerin sorularını yanıtlamıştır.
© 2013 TechN’arts. Tüm Hakları Saklıdır. TechN`arts: Teknoloji bir sanattır
Yasal Uyarı