Etkinlikler

22.11.2012 | İTS, Arjantin'de İlaç Takibi Üzerine Uzman Otoriteler Forumunda


İTS, Arjantin'de İlaç Takibi Üzerine Uzman Otoriteler Forumunda
22 Kasım 2012 / Buenos Aires / ARJANTİN

Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) IMPACT toplantısı akabinde düzenlenen İlaç Takibi Üzerine Uzman Otoriteler Formu 22 Kasım 2012 tarihinde Arjantin’de gerçekleşmiştir.
 
Foruma, Nart Bilişim Hizmetleri (TechN’arts) Genel Müdürü ve İTS proje koordinatörü Taha Yaycı ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) yetkilileri özel davetli olarak katılmıştır.
 

Türkiye heyetinden İlaç Takip Sistemi (İTS) ile ilgili sunum yapmaları istenmiş ve İTS uygulamalarının canlı sistem üzerinde gösterilmesi talep edilmiştir. Gerekli sunumları yapan Taha Yaycı katılımcılara İTS deneyimlerini aktarmış ve katılımcıların sorularını yanıtlamıştır.
 
Türkiye’nin, İTS ile diğer ülkelere göre ilaç takibi konusunda çok önde olduğunun bir kez daha gözler önüne serildiği toplantıda İTS ile edinilen tecrübe ve deneyimler katılımcılara aktarılmış ve katılımcıların soruları yanıtlanmıştır. 
 
Toplantıda ayrıca Türkiye’nin, İTS ile edinilen tecrübelerin diğer ülkelere aktarılması, karşılıklı işbirliği ve ikili ilişkilerin kuvvetlendirilmesi ile ilgili gerekli aksiyonların alınması konusunda her türlü yardıma hazır olduğu vurgulanmıştır.
 

© 2013 TechN’arts. Tüm Hakları Saklıdır. TechN`arts: Teknoloji bir sanattır
Yasal Uyarı