Etkinlikler

13.01.2013 | TechN’arts İstanbul Health Expo Fuarında İTS’yi Anlattı


TechN’arts İstanbul Health Expo Fuarında İTS’yi Anlattı
10-13 Ocak 2013 / İstanbul / TÜRKİYE
 
Nart Bilişim Hizmetleri (TechN’arts), 10-13 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar merkezinde gerçekleştirilen Health Expo 2013 fuarında stant kurarak İTS’yi anlattı.
 
 
Health Expo2013’e medikal cihaz, ilaç, kozmetik ürün, sağlık bilişimi, organik ürün sektörlerinden 130’a yakın firma katıldı. 
 
Health Expo 2013 inovatif ürün ve uygulamaların tanıtıldığı, sektördeki yeniliklerin anlatıldığı ve sektördeki gelişmelerin tartışıldığı bir fuar oldu. Fuarda katılımcılar ayrıca yurtiçi ve yurtdışından gelen ilgili sektör paydaşlarıyla bağlantı kurma imkanı buldular.
 
Fuarda standımızı gelen katılımcılara ve ziyaretçilere İTS uygulamaları hakkında bilgiler verildi, İTS süreçleri uygulamalı olarak ziyaretçilere anlatıldı ve sorular yanıtlandı.
 
 
Fuarın ilk gününde standımızı ziyaret eden Irak Eczacılar Birliği Başkan Yardımcısı Dr. Jalil Abdul Hussein Al-Haddad İTS uygulamalarını inceledi ve İTS gibi bir sistemin Irak’ta uygulanması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
 
Fuarda ayrıca Libya Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Khaled Urayath ve Libya Sağlık Bakanlığı temsilcileri standımıza büyük ilgi göstererek fuarın 2. ve 3. gününde standımızdan İTS uygulamaları ve süreçleri ile ilgili bilgiler aldılar. 
 
© 2013 TechN’arts. Tüm Hakları Saklıdır. TechN`arts: Teknoloji bir sanattır
Yasal Uyarı