Duyurular

15.04.2010 | Karekodlu Ürünler ve İTS İle Çalışmalar Hakkında Duyuru


ECZACILAR ve İLAÇ FİRMALARININ DİKKATİNE!
 
01.01.2010 tarihinden sonra üretilen tüm ürünlere karekod konulması mecburidir. Buna göre bu yıl içinde üretilen her ürün artık sadece karekodlu olarak piyasaya verilecektir.
 
Karekodlu olarak üretilen veya karekod uygulanan ürünlerin bilgileri İlaç Takip Sistemi'ne mutlaka bildirilecek ve sonra piyasaya verilecektir. Sisteme bildirilmeden piyasaya ürün verilmeyecektir.
 
2010 yılı içinde karekodsuz olarak üretilen ürünlerin hakkında işlem yapılacağından bu tür ürünleri firmaların piyasadan geri çekmeleri gerekmektedir.
 
İlaç Takip Sistemi'nin bütün servisleri halen hizmet vermektedir. Eczacıların karekodlu ürünleri sistemden doğrulamaları, mal alım ve satış bildirimi yapmaları, mal alım iadesi yapmaları mümkündür. Eczacıların bugünden mal alım ve satış işlemlerini yapmaları tavsiye edilmektedir.
 
01.06.2010 tarihinden itibaren tüm ürünler karekodlu olarak satılacağı için firmaların piyasaya bütün ürünleri karekodlu olarak vermeleri, eczacılarımızın da karekod uygulanmamış herhangi bir ürünü satın almamaları önemle duyurulur.
© 2013 TechN’arts. Tüm Hakları Saklıdır. TechN`arts: Teknoloji bir sanattır
Yasal Uyarı